Contact

Wachtlijst gesloten

Vanwege de grote hoeveelheid aanvragen voor behandelingen is er op dit moment geen mogelijkheid om een afspraak te maken als nieuwe cliënt. Hierdoor ben ik genoodzaakt om met een wachtlijst te werken. Ook deze wachtlijst is op dit moment helemaal vol. Op deze pagina zal ik op vrijdagen updates geven over de status van deze wachtlijst, indien hier iets in verandert.

Uitzonderingen:

Het maken van een afspraak om te stoppen met roken is wel mogelijk. Ook een afspraak voor een onderhoudsbehandeling of vervolgafspraak op een eerdere gesteld behandelplan als terugkerende cliënt is wel mogelijk.

Wegens mijn specialisatie als kinder-acupuncturist krijgen kinderen en jongeren voorrang. Ook met een volle wachtlijst zal ik consulten voor kinderen altijd mogelijk proberen te maken.

Bereikbaarheid

Op werkdagen staat mijn telefoon tijdens consulten op stil, waardoor ik veelal telefonisch moeilijk bereikbaar ben. Via whatsapp ben ik beter bereikbaar, dus voel u vrij om mij via deze weg te benaderen om een afspraak te maken. Ook via onderstaand formulier kunt u contact met mij zoeken. U krijgt dan z.s.m. antwoord per mail.

Contactformulier

    “Als dat wat ik zeg bij jou resoneert, dan komt dat omdat wij beide takken zijn van dezelfde boom” – W. B. Yeats